ANKARA DA ANAHTAR TESLİMİ TÜM İNŞAAT İŞLERİ TASARIM PROE
Büyük Görüntüle
İlanı Favorilerime Ekle
150,00 TL
ANKARA DA ANAHTAR TESLİMİ TÜM İNŞAAT İŞLERİ TASARIM PROE
150,00 TL
Ankara / Çankaya / Yıldız Mah.
İlan No
903104598
İlan Tarihi
10 Mart 2022
Kimden
Mağazadan
Paylaş :
Ankara grup inşaat yapı
Mağazaya Git

AÇIKLAMA

Ankara grup inşaat yapı end. san.tic ltd şti

2005 yılında kurulmuş olan Ankara grup ,

İnşaat sektöründe genel müteahhitlik hizmetleri ve taahhüt işlerinde yüklenici sıfatıyla olmak koşuluyla faliyetlerine halen devam etmektedir.

Faliyetleri arasında bir diğeri pvc kapı pencere sistemleri,Alüminyum doğrama ,cam giydirme sistemeleri ve cam balkon sistemleri işlerini Ankara Sincanda kendi fabrikasında tasarlayıp üreten ve işinde uzman ekip i ile montaj hizmetleri veren sektörün lokomotif firmalarından birisi haline gelmiştir.

Değişik büyüklükte ve farklı fonksiyonlara sahip yüzlerce proje istenilen zamanda ve kalitede işverenlere teslim edilmiştir. Tamamlanan projeler ağırlıklı olarak; özel villa projeleri, çok katlı konut ve iş merkezi inşaatları alt ve üst geçit projeleri fabrikalar ve büyüklü küçüklü tüm projelerde işverenin isteklerinin tümüne uzman teknik ekibi ve kadrosu ile cevap vermektedir. Ankara grup tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli tecrübesiyle yurt içi ve dışında ki projelerde de rekabete açık bir yapıya sahiptir. Yurt çapında referansları arasında büyük şirketlerin olması şirketin genişleyen vizyonu çerçevesinde, müşterilerine güven vermektedir. 2010 yılına gelindiğinde Ankara grup yanında, kurulan ve daha küçük ölçekte faaliyetleri bulunan diğer şirketlerimiz de, istihdam yaratarak topluma katkı sağlayan işletmeler olarak varlıklarını halen, sürdürüyor…

www.ankaragrupyapi.com

Tel: 0850 205 05 66

0532 168 55 06 Melih Akcan

Yön kurl.başk

Harita




© Tüm Hakları saklıdır 2021 - 2024 | vaaar.com