PREFABRİK KÜMES KURULUMU
Büyük Görüntüle
İlanı Favorilerime Ekle
1,00 TL
PREFABRİK KÜMES KURULUMU
1,00 TL
Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan
İlan No
303163861
İlan Tarihi
16 Mart 2022
Kategori
Tavuk
Yaşı
Bilinmiyor
Toplu Satış
Evet
Kimden
Sahibinden
Paylaş :
Diğer İlanlar
Favori Satıcılarıma Ekle

AÇIKLAMA

Avrupa Birliği Standartlarına uygun Prefabrik tavuk kümes kurulumu yapan köklü deneyimli bir firmayız. 1999 yılından bugüne salma (gezen) yumurta tavukçuluğuna uygun köy tavuğu (yarka) satışı yapmakta olan firmamız çadır tavuk kümesi, prefabrik tavuk kümes kurulumunda da büyük hassasiyet göstermektedir. Örneğin;kurdurduğumuz tüm tavuk kümeslerimizde öncelikli olarak terleme, nem, rutubete ve ceryan oluşumuna karşı gerekli önlemleri maksimum düzeyde alırız. Böylelikle tavuklarımızın sağlığını bozan en önemli etkenleri ortadan kaldırmış oluruz. Devlet Kredilerine ve TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı mevzuatına uygun olarak prefabrik kümes kurulumlarımızı kısa sürede gerçekleştiriyoruz.


Prefabrik tavuk kümes kurulumlarımızda yan cephe çelik kaplama panel özel yalıtımlı malzemeden oluşmaktadır. Çatı kısmı sandaviç panel pencereler ısı yalıtım sistemli olup nem , rutubet ve havasızlık oluşumuna karşı özel malzemeden oluşmaktadır. Tavuk çıkışları ise hidroliktir. Fan ve ışıklandırma sistemi ise tavuk sağlığı ve bakımı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Yemlik,üst kısmı profil borudan oluşan otomatik suluk yumurta kırılmasını ve kirlenmesini önleyen galvenizli malzemeden oluşan folluk tüneklik + kdv dahildir. Prefabrik kümes kurulumlarımız vardır.


Prefabrik tavuk kümes kurulumlarımızda özellikle hassasiyet gösterdiğimiz konuların başında terleme, nem, rutubet ve havasızlık yaratacak sebepleri göz önünde bulundurmaktır. Çünkü tavuk sağlığı için bulunduğu kapalı alan yani kümes terleme ,nem, rutubet yapması büyük sıkıntılara yol açacaktır.


Alt zemin müşteriye aittir. Ortalama 20 cm alt zemin beton kalınlığıdır. İstenilen ölçülerde prefabrik tavuk kümesi ve yine kanatlı hayvan kümesleri hindi,kaz,ördek,broiler tavuk ve büyütme civciv kümesinin yanı sıra büyükbaş,küçükbaş hayvan barınağı depo kurulumlarımızda istenilen ölçü ve ebatta kurulum yapmaktayız.


Ülkemizin 81 iline ilçesine köylerine sipariş verdiğiniz tüm adreslere kısa sürede istenilen ebatlarda prefabrik tavuk kümesi kurulumu BALKÜMES firma güvencesi altında yapılmaktadır. Bizim için önce müşteri memnuniyeti gelmektedir diyoruz ve 3 yıl sizinle birlikte yol aldıktan sonra yumurta verimi düşen tavuklarınızı yani halk dilinde çıkma tavuk diye tabir edildiği andan itibaren bire bir ücretsiz yarka ile değişim yapıyoruz.


Avrupa birliği 2017 de çıkardığı yasa ile kafes yumurta üretimini ve satışını yasaklamıştır. Kafes sistemi ile üretilen tavuk yumurtasının bilimsel olarak sağlık yönünden yarar yerine zarar sağladığını kanıtlamışlardır. Son yıllarda Dünya Sağlık Örgütleri ve de Sivil Savunma Örgütlerinin kafes sistemi yumurta üretiminin zararlarına dikkat çekmesi birçok insanın bilinçlenmesine yol açmıştır. Salma tavuk yumurtasının gerek lezzeti gerek besleyiciliği ile anne sütünden sonra en yararlı yiyecek olduğu bilinmektedir. Özellikle çocuk sağlığında beyin gelişiminde farklı yeri ve önemi bulunan yumurta sağlıklı bir yerden seçilmeli ve mutlaka gezen tavuk köy yumurtası olarak bol bol tüketilmelidir.



www.dursunbeyyarkatavukculuk.com

0542 390 20 10

ÖZELLİKLER

Detay
Civciv
Yarka
Süs Tavuğu
Yumurta Tavuğu
Cinsi
Ameraucana
Amrock
Ancona
Araucana
Ataks
Australorp
Ayam Cemani
Barnevelder
Beç Tavuğu
Brahma
Bresse
Gauloise
Catalana
Denizli
Fizan
Habeş
Hint Tavuğu
İspenç
Koşin
Lakenvelder
Ligorin
Lohmann Brown
Marans
Nick Brown
Orpington
Plymouth Rock
Rhode Island
Salmon Faverolle
Sasso
Sultan
Sussex
Tinted
Wyandotte
Zibrit

Harita




© Tüm Hakları saklıdır 2021 - 2024 | vaaar.com