TECRÜBELİ SINIF ÖĞRETMENİNDEN ÖZEL DERS
Büyük Görüntüle
İlanı Favorilerime Ekle
100,00 TL
TECRÜBELİ SINIF ÖĞRETMENİNDEN ÖZEL DERS
100,00 TL
Ankara / Çankaya / Harbiye Mah.
İlan No
303054689
İlan Tarihi
05 Mart 2022
Kategori
İlköğretim
Ders Yeri
Öğrencinin veya Öğretmenin Evi
Cinsiyet
Erkek
Kimden
Sahibinden
Paylaş :
Diğer İlanlar
Favori Satıcılarıma Ekle

AÇIKLAMA

KİMLERE DERS VERİYORUM?

İlkokul ve ortaokul seviyesindeki tüm sınıflara öğrencinin durumuna ve ihtiyacına göre özellikle anlamlı okumayı geliştirici ve iyi bir matematik alt yapısı oluşturmak için öğrencilerime matematiksel okuma ve analitik düşünme dersler veriyorum.

Bir şekilde eğitim sisteminin dışında kalmış ya da çeşitli nedenlerden dolayı okuma yazma öğrenememiş yetişkinler için de okuma yazma dersi veriyorum. Meslek hayatım boyunca 50-75 yaş aralığında onlarca kişiye okuma yazma öğrettim.

Ayrıca güzel ülkemize diğer ülkelerden gelen yabancı misafirlerimize de her seviyede Türkçe dersi veriyorum.

DERSLERİMİ NASIL YAPIYORUM?

Konu anlatımı, örnek soru çözümleri, ödev soruları, değerlendirme testleri, tekrar ve eksik tamamlama soru çözümleri yapıyorum. Özel derste aktif olan öğrencidir. Konuyu kavrattıktan sonra soruları öğrenciye çözdürüyorum.

Konu anlatımları Internet videoları şeklinde rutin anlatımdan daha çok kişiye özel öğrenmeyi sağlayacak tarzda anlatım yapıyorum. Doğru tarzda sorular çözülerek ve öğrenciye çözdürülerek gerekli kazanımların edinilmesini sağlıyorum. Değerlendirmelerle de öğrencinin durumu, gelişimi ve eksikleri izliyorum.

Özel derslerimi rastgele değil belli program ve metotlarla yapıyorum. Bu nedenle ders öncesi ve sonrası öğrenci ile ilgili kişiye özel çalışmalarımı tamamlıyorum.

NEDEN BEN?

Öğretmen seçiminde velilerimiz ders saat ücretini de haklı olarak düşünmektedir. Kaliteli bir eğitim için ders ücretinin belli normlarda olması gerektiği düşüncesindeyim. Bunu da düşünerek ders saat ücretini herkesin yararlanabileceği düzeyde tutmaktayım.

Öğrencinin iyi eğitim alması için tecrübeli, işi bilen, öğretmenliği esas meslek olarak yapan bir öğretmen seçmelisiniz. Eğitim fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu MEB, Etüt Merkezleri ve Özel Derslerden oluşan 20 yıllık tecrübem ile derslerimi vermeye devam ediyorum.

Verdiğim dersin kalitesine güveniyorum ve doğru öğretmenden ders alacağınıza emin olabilirsiniz.

Harita




© Tüm Hakları saklıdır 2021 - 2024 | vaaar.com